Πως η Τσέλσι προσπάθησε να κόψει το πολύ φαγητό από τον Αζάρ

Εντέν Αζάρ

i

©intime

Πως η Τσέλσι προσπάθησε να κόψει το πολύ φαγητό από τον Αζάρ

Δημήτρης Χούπης 17:07 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 13.10.2023

Ο Εντέν Αζάρ ήταν γνωστό ότι του άρεσε το φαγητό και η Τσέλσι έλαβε δραστικά μέτρα, λέγοντας σε μία καντίνα κοντά στο γήπεδο να μην του πουλάει μπέργκερ.

Ο Εντέν Αζάρ είναι γνωστό ότι του... αρέσει το φαγητό κάτι που φάνηκε όταν πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος κάθε πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας γυρνούσε με περισσότερα κιλά, ενώ και κατά τη διάρκεια της σεζόν, φαινόταν ότι είχε... κοιλιά. 

Ωστόσο αυτό απ' ότι φαίνεται δεν το έκανε μόνο στην ισπανική ομάδα, αλλά και στην Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Ματ Λο από την Telegraph, o 32χρονος ήταν συχνός πελάτης σε μία καντίνα κοντά στο Stamford Bridge. 

Συγκεκριμένα ειπώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς στους «μπλε» ο Αζάρ πήγαινε συχνά εκεί για να φάει μπέργκερ. Κάπως έτσι η Τσέλσι αποφάσισε να αναλάβει... δραστικά μέτρα. Ποια ήταν αυτά; Να πει στον υπεύθυνο του μαγαζιού να μην πουλάει μπέργκερ στον Βέλγο. 

«Στην πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι, υπήρχε ένα βαν κοντά στο Stamford Bridge. Η ομάδα αναγκάστηκε να πει στον υπεύθυνο του μαγαζιού να σταματήσει να πουλάει μπέργκερ στον Αζάρ», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Ματ Λο. 

Ο Τζον Όμπι Μίκελ είχε αναφέρει κάποια στιγμή για τον Βέλγο ότι ήταν ο πιο τεμπέλης ποδοσφαιριστής που έχει δει. Ενώ την ίδια ώρα ο πρώην προπονητής του στους «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο είχε αναφέρει ότι είναι ένας από τους χειρότερους στην προπόνηση.