Απίθανο ποστάρισμα του Άρη Λεμεσού που καλεί τον Αζάρ να το ξανασκεφτεί και να αγωνιστεί στην ομάδα για μια σεζόν (pic)

Εντέν Αζάρ

i

©Intime

Απίθανο ποστάρισμα του Άρη Λεμεσού που καλεί τον Αζάρ να το ξανασκεφτεί και να αγωνιστεί στην ομάδα για μια σεζόν (pic)

Κώστας Τσιακλής 18:22 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 10.10.2023

Ο Άρης Λεμεσού κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Εντέν Αζάρ να μην αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Εντέν Αζάρ το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα.

Ο Βέλγος επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, μετά την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα στην οποία ανήκε από τον Ιούλιο του 2019. Ο Αζάρ είχε απογειώσει την καριέρα του στην Τσέλσι, με την οποία μάγεψε το αγγλικό κοινό και όχι μόνο (110 γκολ και 92 ασίστ με τη φανέλα των «μπλε».

Στο συγκινητικό του αντίο αναφέρει: «Πρέπει να ακούσεις τον εαυτό σου και να πεις σταμάτα την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, έχω παίξει και διασκεδάσει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους προπονητές, προπονητές και συμπαίκτες - σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις υπέροχες στιγμές, θα λείψετε όλοι.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συλλόγους στους οποίους έχω παίξει: LOSC, Chelsea και Real Madrid. και ευχαριστώ την RBFA για τη βελγική μου επιλογή. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμβούλους μου και στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους θαυμαστές μου, που με ακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια και για την ενθάρρυνση σας παντού όπου έχω παίξει. Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω τους αγαπημένους μου και να ζήσω νέες εμπειρίες. Τα λέμε σύντομα εκτός γηπέδου φίλοι μου».

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)
PREMIER LEAGUE

16:13 - 10.10.2023

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)

Ο Εντέν Αζάρ πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 32 ετών και με αφορμή το «αντίο» του Βέλγου από το ποδόσφαιρο, το Sportal σας παρουσιάζει τις 5+1 στιγμές μαγείας με τη φανέλα της Τσέλσι.

Την ίδια ώρα πάντως ο Άρης Λεμεσού έκανε ένα τρομερό retweet στην είδηση, στο οποίο προσπαθεί να πείσει τον Αζάρ να το ξανασκεφτεί και να αγωνιστεί στη Λεμεσό έστω για μια σεζόν. Συγκεκριμένα στη λεζάντα της η «ελαφρά ταξιαρχία» αναφέρει: «Εντέν Αζάρ είσαι σίγουρος; τι θα έλεγες για μια σεζόν στη Λεμεσό;».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κυπριακή ομάδα προχωρά σε ένα τέτοιο ποστάρισμα αφού το είχε ξανακάνει όταν ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε ο Άρης Λεμεσού είχε προσφερθεί να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια στον Γάλλο για να τον πείσει να ενταχθεί στην ομάδα και να τη βοηθήσει στο ντεμπούτο της στο Champions League.