Μέσι για την εθνική Αργεντινής: «Αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Μέσι για την εθνική Αργεντινής: «Αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία» (vid)

Κώστας Τόπας 08:51 - 18.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την χαρά για την πρόοδο που παρουσιάζει η εθνική Αργεντινής, για την οποία τόνισε πως είναι «πολύ κοντά» στη θρυλική Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Λιονέλ Μέσι ντύθηκε για άλλη μια φορά... ήρωας και με δύο φανταστικά γκολ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η εθνική Αργεντινής να ξεπεράσει το εμπόδιο του Περού με 2-0 για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 36χρονος επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι μίλησε για την σπουδαία νίκη της «Αλμπισελέστε» τονίζοντας πως η Παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι «πολύ κοντά» στη θρυλική Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, την οποία κατέταξε ως την καλύτερη ομάδα στην ιστορία .

«Νομίζω ότι έχουμε δείξει εδώ και πολύ καιρό ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που, ό,τι και να συμβεί, συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο, απολαμβάνει το παιχνίδι, απολαμβάνει να περνάμε χρόνο μαζί, να περνάμε στιγμές μαζί και είμαστε τυχεροί που είμαστε και πολύ νέοι. Με πολλή πείνα πέρα ​​από το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ νέα αγόρια που κέρδισαν τα πάντα, θέλουν να συνεχίσουν να πετυχαίνουν σημαντικά πράγματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

«Η ομάδα είναι εντυπωσιακή και συνεχίζει να μεγαλώνει, παίζοντας καλύτερα κάθε φορά. Αν την συγκρίνω με την Μπαρτσελόνα του Πεπ; Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία, είναι πολύ, έτσι δεν είναι; Αλλά νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ κοντά σε αυτό που δείχνει, είναι πρωταθλήτρια Αμερικής και κόσμου, που έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, δεν γίνεται αντιληπτό γιατί έχουμε ένα πολύ έντονο στυλ παιχνιδιού, το οποίο μας αρέσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Pulga» για να τονίσει στη συνέχεια:

«Το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής είναι ότι το Κόπα Αμέρικα πέρασε, ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρασε και πρέπει να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο ότι είχαμε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα, αλλά ότι ξεκινούσαμε ξανά από το μηδέν και γνωρίζοντας ότι γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο να πετύχεις πράγματα όταν κερδίζεις», κατέληξε ο Μέσι.