Φανταστικός Μέσι, με δύο γκολάρες έγινε ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Mariana Bazo/Getty Images/Ideal Images

Φανταστικός Μέσι, με δύο γκολάρες έγινε ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά (vids)

Κώστας Τόπας 08:30 - 18.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ασταμάτητος με την εθνική Αργεντινής και με τα δύο γκολ κόντρα στο Περού έγινε ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά Λατινικής Αμερικής.

Ο Λιονέλ Μέσι ντύθηκε για άλλη μια φορά... ήρωας και με δύο φανταστικά γκολ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η εθνική Αργεντινής να ξεπεράσει το εμπόδιο του Περού με 2-0 για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» τροφοδοτήθηκε αρχικά στο 32' από τον Νικολά Γκονσάλες για να στείλει με δύναμη την μπάλα στα δίχτυα και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, έγραψε το 2-0, έπειτα από ωραία συνεργασία.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 106 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας σε 178 αγώνες ενώ μάλιστα ξεπέρασε τον Λουίς Σουάρες για να γίνει ο νέος πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα Προκριματικά με 31 γκολ στον προσωπικό του απολογισμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «Pulga» βρήκε για τρίτη φορά δίχτυα στο 57ο λεπτό, όμως εν τέλει με τη βοήθεια του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Αργεντινή, η οποία έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τέρματα 7-0, θα υποδεχτεί στις 17/11, τον δικό της Μαρσέλο Μπιέλσα στο ντέρμπι με την Ουρουγουάη.