Σανάμπρια: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου αλλά δεν έφτυσα τον Μέσι» (vid)

Λιονέλ Μέσι και Αντόνιο Σανάμπρια

i

PrtScr

Σανάμπρια: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου αλλά δεν έφτυσα τον Μέσι» (vid)

Κώστας Τόπας 14:16 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.10.2023

Ο Αντόνιο Σανάμπρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έφτυσε τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Αργεντινής και Παραγουάης.

Ο Αντόνιο Σανάμπρια θέλησε μέσω του επίσημου προφίλ του στο Instagram να σχολιάσει όσα συνέβησαν με τον Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη. Στο 85' ο Αργεντινός και ο Παραγουανός είχαν έναν έντονο διάλογο που κατέληξε με τον επιθετικό της Τορίνο να φτύνει τον αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι στην πλάτη.

Ο Παραγουανός υπερασπίζεται τον εαυτό του δηλώνοντας ότι «δεν θα έκανε κάτι τέτοιο με κανέναν συνάδελφό του» και προσθέτει ότι συνιστά «να δουν όλες τις εικόνες».

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω έξω και να αρνηθώ αυτό που συνέβη χθες το βράδυ. Για το απλό γεγονός να δω την οικογένειά μου να επηρεάζεται και να δέχομαι πολλαπλές απειλές για ένα γεγονός που δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε έναν συνάδελφο ή σε οποιοδήποτε άτομο από σεβασμό. Τι παράδειγμα θα έδινα στις κόρες μου κάνοντας μια τέτοια πράξη; Συνιστώ να δουν όλες τις εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά, ο ποδοσφαιριστής της Τορίνο.

Ήταν περισσότερο από γνωστό ότι ο 36χρονος μεσοεπιθετικός της «Αλμπισελέστε» επρόκειτο να ρωτηθεί για αυτή την αγενή αντίδραση από τον Παραγουανό. Αν και το υποβάθμισε για να μην γίνει σημαντικό, ο Μέσι τόνισε ότι ενημερώθηκε στα αποδυτήρια για το περιστατικό, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν ήξερε τον Σανάμπρια καν πριν από αυτό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από αυτούς με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος ήταν. Δεν το είδα. Μόνο μου είπαν. Ούτε εγώ θέλω να δώσω σημασία γιατί παντού θα το σχολιάζουν και θα είναι χειρότερο. Θα γίνει γνωστό, οπότε καλύτερα να το αφήσεις εκεί», δήλωσε ο Μέσι μετά το τέλος του αγώνα.