Ο Σέρχι Ρομπέρτο εξετάζει πιθανή μετακίνηση στο MLS

Σέρχι Ρομπέρτο

i

©printscreen

Ο Σέρχι Ρομπέρτο εξετάζει πιθανή μετακίνηση στο MLS

Ιάσονας Τσίλης 15:41 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 17.10.2023

Το ενδεχόμενο της μετακόμισης στο MLS σκέφτεται σοβαρά ο Σέρχι Ρομπέρτο, ιδιαίτερα απ' τη στιγμή που τρεις πρώην συμπαίκτες του έκαναν πράξη αυτή τη σκέψη.

Μετά τις αποχωρήσεις των Λιονέλ Μέσι, Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, ο Σέρχι Ρομπέρτο είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του λήγει και ο ίδιος κάνει ήδη κάποιες πρώτες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του. Η προοπτική του MLS, φαίνεται να του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κάτι που φαντάζει απόλυτα λογικό, αφού οι τρεις προαναφερθέντες πρώην συμπαίκτες του, βρίσκονται εκεί.

Έχουν χτίσει μια... μίνι Καταλανική παροικία στη Φλόριντα, αγωνιζόμενοι όλοι για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά όλα ξεκίνησαν απ' τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όπως φαίνεται, σύντομα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της όγδοοης χρυσής μπάλας του και έπειτα ακολούθησαν και ο Μπουσκέτς και Άλμπα.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι σκέψεις του Σέρχι Ρομπέρτο για μετακόμιση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο η θετική επιρροή που έχει από τους τρεις πρώην συμπαίκτες του, όσον αφορά τη μέχρι τώρα εμπειρία τους στο MLS, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.

Ο ίδιος μάλιστα, έχει εκφράσει αρκετές φορές ανοιχτά, την αγάπη του για τη Νέα Υόρκη, την οποία μάλιστα επισκέπτεται αρκετά συχνά, παρέα με τη σύζυγο του, Κόραλ Σιμάνοβιτς. Ο θαυμασμός του για την «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», μπορεί να είναι το «κλειδί» που θα τον κάνει να απαντήσει θετικά σε ενδεχόμενη πρόταση.

Ο 31χρονος έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σχετικά νωρίς στη σεζόν, όμως η απόφαση αυτή είναι κομβικής σημασίας για τον ίδιο και το μέλλον του, αφού διανύει ίσως τα τελευταία 2-3 χρόνια της ποδοσφαιρικής ακμής του.