Υπέροχη στιγμή με τον Μέσι να αγκαλιάζει μικρό θαυμαστή που εισέβαλε στο γήπεδο (vids)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Υπέροχη στιγμή με τον Μέσι να αγκαλιάζει μικρό θαυμαστή που εισέβαλε στο γήπεδο (vids)

Κώστας Τόπας 10:42 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 18.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι προκαλεί αφάνταστες αισθήσεις σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και η επίσκεψή του στη Λίμα στη μεγάλη νίκη της εθνικής Αργεντινής επί του Περού δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Το ρολόι στον φωτεινό πίνακα στον αγώνα της Αργεντινής με το Περού, έδειχνε 92 λεπτά και ένα μικρό αγόρι που φορούσε τη φανέλα της «Αλμπισελέστε» με το όνομα και τον αριθμό του Μέσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσει μια αγκαλιά από το είδωλό του. 

Ο «Pulga» από την πλευρά του τον αγκάλιασε, πήρε λίγο χρόνο για να τραβήξει μια φωτογραφία και έπειτα η ασφάλεια έφτασε εγκαίρως για να απομακρύνει τον μικρό θαυμαστή του «Λίο».

Το αγόρι προκάλεσε περισσότερες... εισβολές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τέσσερις ακόμη θαυμαστές του Μέσι μπήκαν στο γήπεδο αλλά μόνο ένας κατάφερε να αγγίξει το χέρι του. Οι υπάλληλοι της ασφάλειας του γηπέδου απέφευγαν περαιτέρω προσεγγίσεις στον αρχηγό της Αργεντινής, ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να εκπληρώσει το όνειρο όλων όσοι τολμούσαν να πηδήξουν στον αγωνιστικό χώρο για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Με τα δύο γκολ κόντρα στο Περού, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 106 γκολ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας σε 178 αγώνες και μάλιστα ξεπέρασε τον Λουίς Σουάρες για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα Προκριματικά με 31 τέρματα στον προσωπικό του απολογισμό.