Ο Λαπόρτα άρπαξε το κινητό από οπαδό που ρωτούσε για τον Μέσι: «Θα δεις αν είναι δύσκολο!» (vid)

Τζουάν Λαπόρτα

i

PrtScr

Ο Λαπόρτα άρπαξε το κινητό από οπαδό που ρωτούσε για τον Μέσι: «Θα δεις αν είναι δύσκολο!» (vid)

Κώστας Τόπας 10:00 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 05.06.2023

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, εκνευρίστηκε με έναν οπαδό ο οποίος ρωτούσε επίμονα για τον Λιονέλ Μέσι.

Παρελθόν έπειτα από δύο χρόνια, με 32 γκολ και 35 ασίστ, αποτελεί ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (03/06) έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Παριζιάνους κόντρα στην Κλερμόν χωρίς ωστόσο να λαμβάνει ζεστό χειροκρότημα και την αγάπη του κόσμου.

Το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν την Τρίτη (06/06), ο «Pulga» αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Από την άλλη, στην Μπαρτσελόνα μόνο χαμόγελα προκάλεσε η τυπική αποδέσμευση του «Λίο» από την Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και οι «μπλαουγκράνα» καραδοκούν για την απόκτηση του .Ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα από την πλευρά του εκνευρίστηκε κι άρπαξε το κινητό τηλέφωνο από έναν οπαδό που τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να καταλήξει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι δύσκολο για τον Λέο Μέσι;» ρώτησε ο οπαδός προς τον Τζουάν Λαπόρτα, με τον πρόεδρο των Καταλανών να του απαντάει: «Τώρα θα δεις!» και στη συνέχεια να του αρπάζει το τηλέφωνο, να το βάζει στην τσέπη από το σακάκι του και στο τέλος να του το επιστρέφιει.

Δεδομένης της επιμονής των οπαδών στο ενδεχόμενο υπογραφής του Λέο Μέσι, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε ότι «ο Μέσι είναι δύσκολη υπόθεση».