Ο Τζόκοβιτς είδε από κοντά το «Last Dance» του Μέσι με τη φανέλα της Παρί
i

© twitter

Ο Τζόκοβιτς είδε από κοντά το «Last Dance» του Μέσι με τη φανέλα της Παρί

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:13 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 04.06.2023

Διάλειμμα από τις προπονήσεις έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα του Μέσι με τη φανέλα της Παρί. Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται στο Παρίσι για το Roland Garros και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί το «Παρκ ντε Πρενς» για να δει το φινάλε του γαλλικού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, οι εγκαταστάσεις του γαλλικού major απέχουν μόλις λεπτά από το γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τα δύο του παιδιά, Στεφάν και Τάρα. Δίπλα από τον Σέρβο σούπερ σταρ του τένις καθόταν ο Ρούντι Γκομπέρ, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Νικολά Σαρκοζί, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας. Το τελικό 3-2 υπέρ της Κλερμόν έδωσε πικρή γεύση στο φινάλε του Μέσι με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ο Τζόκοβιτς έκανε, λοιπόν, ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις του στη γαλλική πρωτεύουσα. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος κοντράρεται με τον Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας στη φάση των «16» του Roland Garros.

Ο Τζόκοβιτς είναι γνωστός λάτρης του αθλητισμού και δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά σπουδαίους αγώνες. Ο Σέρβος πολιορκήθηκε από φωτογράφους καθώς χαιρετούσε τους ποδοσφαιριστές της Παρί.

Ο Νόλε κυνηγά στο Παρίσι τον 23ο Grand Slam τίτλο του. Αν τα καταφέρει, θα προσπεράσει τον Ράφα Ναδάλ και θα είναι μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας.