Ο Εμπαπέ αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον: «Εχω πάρει την απόφασή μου...»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Christian Liewig - Corbis/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον: «Εχω πάρει την απόφασή μου...»

Κώστας Τόπας 12:00 - 04.06.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ καλείται να αποφασίσει μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στην Amazon Prime μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Κλερμόν για την τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και απάντησε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

«Ναι, θα μείνω στο Παρίσι. Έχω ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και θα κάνω τα πάντα για να δυναμώσω την ομάδα και να είμαι χαρούμενος με αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Γάλλος αστέρας.

Ο Εμπαπέ θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ο επιθετικός της Παρί έχει αποφασίσει να μην ασκήσει την οψιόν ενός επιπλέον έτους που ενσωματώθηκε κατά την ανανέωση του στις 21 Μαΐου 2022. Ο Γάλλος διεθνής έχει προθεσμία έως τις 31 Ιουλίου 2023 για να ασκήσει αυτή την επιλογή, αλλά όλα δείχνουν ότι έχει πάρει ήδη την απόφασή του και μένει να την ανακοινώσει στους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου.

Το επόμενο καλοκαίρι κιόλας η Ρεάλ Μαδρίτης θα ριχτεί στη μάχη της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ. Ολο αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου παρακολουθούσαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, ωστόσο η στάση τους ήταν ξεκάθαρη. Ουτε ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Γι' αυτό και μετά το τέλος της επόμενης σεζόν θα κάνουν την κίνησή τους για να εντάξουν τον 24χρονο αστέρα, δίχως να βγάλουν χρήματα από τα ταμεία τους για να τα παραχωρήσουν στους Παριζιάνους.