Ο Μέσι στο τελευταίο του ματς με την Παρί «ντρίμπλαρε» ακόμα και τους φωτογράφους (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μέσι στο τελευταίο του ματς με την Παρί «ντρίμπλαρε» ακόμα και τους φωτογράφους (vid)

Κώστας Τόπας 09:14 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 04.06.2023

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να αποφύγει τους φωτογράφους και τους οπερατέρ μετά την ήττα της Παρί από την Κλερμόν, γι' αυτό και πέρασε κάτω από τις κάμερες.

Έχοντας ενταχθεί στους Παριζιάνους το 2021 και μετρώντας 32 γκολ και 35 ασίστ κατά την διετία του με τη φανέλα των Παριζιάνων, ο Μέσι εμφανίστηκε στον τελευταίο του αγώνα κόντρα στην Κλερμόν χωρίς ωστόσο να λαμβάνει ζεστό χειροκρότημα και την αγάπη του κόσμου.

Πριν τη σέντρα ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρί στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τον Μέσι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Αργεντινό αστέρα να απολαύσει τις τελευταίες του στιγμές με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, μετά το φινάλε του αγώνα ο Μέσι κατευθυνόμενος στη φυσούνα προσπάθησε να αποφύγει τους δεκάδες φωτογράφους και οπερατέρ που τον «σημάδευαν» με τις κάμερές του, γι' αυτό και πέρασε από κάτω.

Πλέον ο Αργεντινός αστέρας είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Παρί ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία. Τα σενάρια για το ποια θα είναι η επόμενη του ομάδα του 35χρονου μεσοεπιθετικού να δίνουν και παίρνουν, με ένα νεότερο δημοσίευμα της Diario Sport να κάνει λόγο πως η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του.