Ο Εμπαπέ αποθέωσε τον Μέσι και ο Αργεντινός δεν σταμάτησε να χαμογελάει (vid)

Λιονέλ Μέσι & Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Εμπαπέ αποθέωσε τον Μέσι και ο Αργεντινός δεν σταμάτησε να χαμογελάει (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 04.06.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο παιχνίδι του Αργεντινού αστέρα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά το γεγονός ότι έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν το Σάββατο (03/06). 

Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγουν στον αγωνιστικό χώρο, η κάμερα στράφηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος φρόντισε να αποθεώσει τον Αργεντινό αστέρα για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο.

«Λιονέλ Μέσι. Επτά Χρυσές Μπάλες. Εκεί είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ, με την κάμερα να πηγαίνει κατευθείαν στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του για τα όμορφα λόγια του πρώην πλέον συμπαίκτη του.

Ο 35χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε 32 γκολ και 35 ασίστ, ενώ κέρδισε και τρία τρόπαια κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, οι οπαδοί της Παρί, στο αποχαιρετιστήριο ματς με τη φανέλα της ομάδας τους, δεν έδειξαν να στενοχωριούνται για την αποχώρησή του, ούτε του χαρίστηκαν. Έτσι, πριν τη σέντρα ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τον Μέσι στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στη Ligue 1.