Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε «λεύκανση» στα δόντια του Μέσι σε μια τεράστια τοιχογραφία (vids)

Η τοιχογραφία του Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε «λεύκανση» στα δόντια του Μέσι σε μια τεράστια τοιχογραφία (vids)

Κώστας Τόπας 08:54 - 10.07.2023

O Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε... λεύκανση στα δόντια του Λιονέλ Μέσι σε μια τοιχογραφία στo Μαϊάμι και η σύζυγος του Βικτόρια κατέγραψε τη στιγμή στα social media.

Καθώς η ομάδα του MLS ετοιμάζεται για τον ερχομό του Αργεντινού αστέρα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λευκαίνει τα δόντια του Λιονέλ Μέσι σε μια τεράστια τοιχογραφία, σε ένα βίντεο που κοινοποίησε η συνιδιοκτήτρια της Ίντερ Μαϊάμι, Βικτόρια.

Πριν από την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποθανατίστηκε από τη σύζυγό του Βικτόρια, να λευκαίνει τα δόντια του επιθετικού σε μια μεγάλη τοιχογραφία.

«Υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ; Έχει μόνο λίγες μέρες στην πόλη κι κατευθείαν το τακτοποίησε. Ναι, είναι αυτός που λευκαίνει τα δόντια, όπως παρακολουθούμε!!! Φιλιά από το Μαϊάμι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Μέσι είναι ίσως ο πιο διάσημος παίκτης που έπαιξε ποτέ στο Major League Soccer (MLS), το οποίο είχε επίσης παίκτες όπως ο Μπέκαμ, ο Πελέ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μέσι

Η παρουσίαση του Μέσι, υπό τον τίτλο «The Unveil» , θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι στις 16 Ιουλίου στο στάδιο «DRV PNK». Σε αυτή τη «μεγάλη διοργάνωση» αναμένεται να παρουσιαστεί και ο Ισπανός Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Αργεντινού αστέρα στη Μπαρτσελόνα.