Ο ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε να παίξει με τον Μέσι: «Προτιμώ να παίξω απέναντί ​​του παρά μαζί του»

Λιονέλ Μέσι & Σαντιάγο Χιμένεθ

Ο ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε να παίξει με τον Μέσι: «Προτιμώ να παίξω απέναντί ​​του παρά μαζί του»

Κώστας Τόπας 14:07 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 06.01.2024

Σάλο έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες εξηγεί γιατί παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αργεντινή απέρριψε την ευκαιρία να παίξει με τον Λιονέλ Μέσι και επέλεξε την ομάδα του Μεξικού.

Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Σαντιάγο Χιμένεθ, εξέπληξε πρόσφατα με κάποιες δηλώσεις στις οποίες διαβεβαίωσε ότι προτιμούσε να παίξει με το Μεξικό παρά με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Ο ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ εξηγεί ότι παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Αργεντινή, απέρριψε την ευκαιρία να παίξει με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν και επέλεξε την ομάδα των «Ελ Τρι».

Ο Σαντιάγο Χιμένεθ, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες αλλά μεγάλωσε στην επικράτεια των Αζτέκων, γι' αυτό έχει δύο εθνικότητες. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, εξήγησε πρόσφατα: «Λατρεύω τον Μέσι, νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, αλλά δεν επρόκειτο να πάρω την απόφαση για τον Μέσι, θα το έκανα με την καρδιά μου. "

Ο Χιμένεθ συνέχισε να εξηγεί: «Είμαι χαρούμενος με την απόφαση. Η οικογένειά μου με έκανε να αμφιβάλλω ότι θα τον αναζητούσα στην Αργεντινή, αλλά η καρδιά μου δεν ήταν εκεί και σήμερα είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα και τι μπορώ να ονειρευτώ. Δεν λέω ψέματα, αγαπώ τον Μέσι, είναι ζώο, είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά είναι καλύτερα να παίξεις εναντίον του».