Οι διακοπές τελείωσαν και ο Μέσι επέστρεψε στο Μαϊάμι (vid)

Οι διακοπές τελείωσαν και ο Μέσι επέστρεψε στο Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τόπας 11:52 - 07.01.2024

Διακοπές τέλος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος επέστρεψε στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει ξανά τις υποχρεώσεις του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Οι διακοπές του Λιονέλ Μέσι έφτασαν στο τέλος τους. Αφού πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του, στο Ροζάριο, ο 36χρονος επιθετικός έχει ήδη φύγει από την Αργεντινή για να κατευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να τεθεί υπό τις εντολές του Χεράρντο Μαρτίνο.

Το τελευταίο παιχνίδι του Αργεντινού διεθνή αστέρα ήταν για την εθνική ομάδα, στις 22 Νοεμβρίου, στον θρίαμβο επί της Βραζιλίας, για την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Η πρώτη αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι το 2024 είναι κόντρα στην ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ, σε φιλικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιανουαρίου. Ακολουθεί η περιοδεία στην Ασία, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Χιλάλ του Ζόρζε Μέντες, με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, το Χονγκ Κονγκ και την Βίσελ Κόμπλε. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπίσει τους Νιούελς και να ξεκινήσει τη Major League Soccer (MLS).