Οι οπαδοί της Ατλάντα απορούσαν «που είναι ο Μέσι;» και ο Αργεντινός παρακολουθούσε αγώνα του γιου του (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Οι οπαδοί της Ατλάντα απορούσαν «που είναι ο Μέσι;» και ο Αργεντινός παρακολουθούσε αγώνα του γιου του (vid)

Κώστας Τόπας 13:35 - 17.09.2023

Απών από την αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα, προς μεγάλη λύπη των ντόπιων οπαδών, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα του γιου του Τιάγκο με την U12 της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Από την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στα μέσα Ιουλίου η Ίντερ Μαϊάμι παρέμεινε σε δώδεκα παιχνίδια αήττητη Ωστόσο, ταξιδεύοντας στην Ατλάντα, η ομάδα του Χεράρντο «Τάτα» Μαρτίνο γνώρισε την πρώτη της ήττα με 5-2 από τον «καυτό» Γιώργο Γιακουμάκη και την παρέα του. 

Ο Αργεντινός αστέρας δεν αγωνίστηκε στην εν λόγω αναμέτρηση, λόγω κόπωσης, σύμφωνα με τον προπονητή του. Ετσι παρακολούθησε τον αγώνα που έδινε ο μεγάλος του γιος, Τιάγκο με την U12.

Από την άλλη, η η απουσία του Λιονέλ Μέσι δυσαρέστησε τους οπαδούς της Ατλάντα, οι οποίοι ήλπιζαν να δουν τον Λιονέλ Μέσι. «Πού είναι ο Μέσι;», φώναζαν χαρακτηριστικά

Ο Τάτα Μαρτίνο είπε ότι ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας υποφέρει από «μυϊκή κόπωση» και ότι ήταν «πολύ άσοφο» να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Ατλάντα. Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο «Pulga» θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα δεύτερο τρόπαιο με την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου US Open εναντίον του Χιούστον.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος μεσοεπιθετικός δεν έπαιξε στον προκριματικό αγώνα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βολιβία την περασμένη Τρίτη, αλλά παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα. Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο «Λίο» σημείωσε το μοναδικό γκολ της «Αλμπισελέστε» εναντίον του Ισημερινού.