Έλειπε ο Μέσι, «χόρευε» ο πρώτος σκόρερ Γιακουμάκης που σπάει τα κοντέρ στο MLS! (vid)

Γιώργος Γιακουμάκης

i

Γιώργος Γιακουμάκης/PrtScr

Έλειπε ο Μέσι, «χόρευε» ο πρώτος σκόρερ Γιακουμάκης που σπάει τα κοντέρ στο MLS! (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 17.09.2023

Πάρτι έκανε η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Λιονέλ Μέσι και τον Ζόρντι Άλμπα να μην αγωνίζονται.

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι του Χεράρδο Μαρτίνο γνώρισε την ήττα από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη με 5-2. 

Ο Αργεντινός αστέρας αλλά και ο συμπαίκτης του Ζόρντι Άλμπα δεν παρευρέθηκαν στον αγώνα, λόγω ενοχλήσεων απογοητεύοντας τους 71.635 θεατές που είχαν σπεύσει να πάρουν εισιτήρια για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε από νωρίς η Ίντερ Μαϊάμι με τον Λεονάρντο Καμπάνα, ωστόσο η Ατλάντα απάντησε εντυπωσιακά και έκλεισε το ημίχρονο με το προβάδισμα (3-1). 

Στην επανάληψη ο Καμπάνια μείωσε στο 53', όμως ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Γουλφ με γκολ στο 76ο και 89ο λεπτό έγραψαν το τελικό 5-2. Ο Έλληνας φορ έφτασε τα 14 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση. 

Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι από τις 15 Ιουλίου. Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ μετά από αυτό το τρίποντο έφτασε τους 45 βαθμούς σε 29 αγώνες και είναι έκτη στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι έμεινε στους 28 βαθμούς σε 27 αγώνες και είναι 14η και προτελευταία.