Ολα ανοικτά για το μέλλον του Μέσι, δεν έχει πει ακόμα το «ναι» για ανανέωση με την Παρί

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Rico Brouwer/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ολα ανοικτά για το μέλλον του Μέσι, δεν έχει πει ακόμα το «ναι» για ανανέωση με την Παρί

Κώστας Τόπας 11:33 - 12.01.2023

Παρά το γεγονός ότι είναι ευτυχισμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει πει ακόμη το πολυπόθητο «ναι» για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή. Κόντρα στην Ανζέ, ο 35χρονος αστέρας προσέφερε «μαγεία» μαζί με τον Νεϊμάρ και κατάφερε μάλιστα να βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μία ημέρα μετά την εκπληκτική εμφάνιση του, στην Σαουδική Αραβία αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, η μεγάλη αντίπαλός της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Χιλάλ, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της ώστε να κάνει δικό της τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, προσφέροντας μέχρι και 280 εκατομμύρια ευρώ (ετησίως) συμβόλαιο στον «Pulga.

Μπορεί στη Γαλλία να αναφέρουν πως ο Λιονέλ Μέσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να έχει υπογραφεί κάτι. Από την άλλη δημοσίευμα της Equipe, τονίζει πως παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός αστέρας είναι χαρούμενος μαζί με την οικογένειά του στο Παρίσι, δεν έχει δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.