Πιτσιρικάς έβαλε τα κλάματα όταν πήρε αυτόγραφο από τον Μέσι μετά από πέντε ώρες αναμονής (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Πιτσιρικάς έβαλε τα κλάματα όταν πήρε αυτόγραφο από τον Μέσι μετά από πέντε ώρες αναμονής (vid)

Κώστας Τόπας 12:21 - 06.08.2023

Ενας πιτσιρικάς αφού περίμενε υπομονετικά τον Λιονέλ Μέσι να βγει από το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι, τελικά έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πήρε αυτόγραφο από τον Αργεντινό αστέρα.

Αλλοι παίρνουν αυτόγραφα από τον Λιονέλ Μέσι και χάνουν τις δουλειές τους κι άλλοι συλλαμβάνονται από τις αστυνομικές αρχές. Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

 Ενας πιτσιρικάς αφού περίμενε υπομονετικά τον Αργεντινό αστέρα να βγει από το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι, τελικά έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πήρε αυτόγραφο από τον «Pulga», έπειτα από πέντε ώρες αναμονής.

Η συγκίνηση για τον μικρό θαυμαστή του Μέσι, ήταν τόση που λίγα λεπτά αργότερα λύγισε, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι είδε για πρώτη φορά από κοντά το ίνδαλμά του.

Η Ίντερ Μαϊάμι προσγειώθηκε στο Τέξας όπου αυτή την Κυριακή θα επιδιώξει να περάσει την FC Ντάλας και να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του League Cup. Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε 20 λεπτά οι θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την FC Ντάλας και πλέον μεταπωλούνται έως και σχεδόν 19.000 ευρώ!