«Τρέλα» για τον Μέσι πέντε μέρες πριν την παρουσίασή του με την Ίντερ Μαϊάμι (vid)

«Τρέλα» για τον Μέσι πέντε μέρες πριν την παρουσίασή του με την Ίντερ Μαϊάμι (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 12.07.2023

Δεκάδες θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι περιμένουν ήδη τον Αργεντινό αστέρα έξω από το γήπεδο που θα γίνει η παρουσίαση του «Pulga» με την Ίντερ Μαϊάμι.

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αναμφίβολα θα ταρακουνήσει δυνατά και θετικά τη Βόρεια Αμερική και το Major League Soccer. Η υπογραφή του Αργεντινού αστέρα θα «αναζωπυρώσει» τη διοργάνωση και πόσω μάλλον την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Απόδειξη αυτού είναι ότι πέντε μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, δεκάδες οπαδοί έχουν ήδη εμφανιστεί στο γήπεδο όπου θα γίνει το ντεμπούτο του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Ίντερ Μαϊάμι.

«Σε περιμένουμε, Μέσι», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα πανό που είχαν στην κατοχή τους αρκετοί οπαδοί ντυμένοι με φανέλες όχι της Ίντερ Μαϊάμι αλλά μιας που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί και όλοι τους μνημονεύουν την υπογραφή του Αργεντινού αστέρα στην αμερικανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (16/07) είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Θα είναι μια φαντασμαγορική εκδήλωση παρέα με την παρουσίαση του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς. Αμφότεροι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ομάδα στις 21 Ιουλίου κόντρα στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ.

Από την πλευρά του, ο Μέσι βρίσκεται ήδη από το πρωί της Τετάρτης (12/07) στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι και αναμένεται άμεσα να συναντηθεί με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.