Μεταγραφική έκπληξη από την 'Ενωση Ερμιονίδας με παίκτη της Super League
i

Μπεκού Λεμάι / © Ένωση Ερμιονίδας

Μεταγραφική έκπληξη από την 'Ενωση Ερμιονίδας με παίκτη της Super League

Sportal newsroom 16:50 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 21.01.2023

Ο νεαρός Μπεκού Λεμάι πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στην Ένωση Ερμιονίδας, μετά την φυγή του από τον ΟΦΗ.

Ένα... μικρό μπαμ έκανε η Ένωση Ερμιονίδας, η οποία κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Super League.

Γροντής στο Sportal: «Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε αυτά που έγιναν με τον Πανηλειακό»
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

13:12 - 21.01.2023

Γροντής στο Sportal: «Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε αυτά που έγιναν με τον Πανηλειακό»

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Γροντής, μίλησε στο Sportal και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αντουάν Λεμαρί, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στη Super League.

Ειδικότερα, ο σύλλογος της Αργολίδας ανακοίνωσε τον νεαρό Μπεκού Λεμάι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αποτελούσε μέλος του ΟΦΗ, έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μπέκου Λαμάι καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Μέλος του συλλόγου μας ο 21χρονος μέσος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ (Super League 1), έχοντας παραστάσεις και από την πρώτη ομάδα του Ηρακλείου.

Ξεκίνησε να παίζει μπάλα στη Μυτιλήνη «Έψαχνα κάτι νέο στην καριέρα μου, μετά τα χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του ΟΦΗ με στόχο να αγωνιστώ. Είχα προτάσεις και από ομάδες της Κρήτης. Σκεφτόμουν να παίξω στο εξωτερικό. Τότε μου προέκυψε η ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Γιακαλής να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας και να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 Η ομάδα διαθέτει σταθερή και καλή διοίκηση, είναι οργανωμένο κλαμπ, με καλές εγκαταστάσεις και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Μπέκου Λαμάι και συνέχισε: «Μπορούμε να βρεθούμε ακόμα ψηλότερα στον όμιλό μας, είναι πολύ όμορφο να έχει η ομάδα κοντά τον κόσμο της»