Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις ποδοσφαιριστή της Μετς: «Παίξαμε σαν π@#%*@@ς»

Κέβιν Εντοράμ

i

© PrtScr

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις ποδοσφαιριστή της Μετς: «Παίξαμε σαν π@#%*@@ς»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ομοφοβικές δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Μετς Κέβιν Εντοράμ, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει την απόδοση της ομάδας του κόντρα στη Μαρσέιγ.

Το... φάντασμα του Παναθηναϊκού συνεχίζει να στοιχειώνει τη Μαρσέιγ, ακόμα και μετά τον ιστορικό αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από τους «πράσινους». Αυτή τη φορά, ζημιά στην ομάδα του Μαρθελίνο προκάλεσε ένας πρώην προπονητής του τριφυλλιού, ο οποίος οδήγησε την Μετς στο ισόπαλο 2-2 εναντίον του κλαμπ από τη Μασσαλία.

Ωστόσο την εξαιρετική εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα των γηπεδούχων επισκίασαν οι ομοφοβικές δηλώσεις που παραχώρησε ο Κέβιν Εντοράμ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μέσος πήγε να μιλήσει στο καθιερωμένο flash interview της Ligue 1 στη γαλλική τηλεόραση και προκάλεσε «σοκ» με τα λεγόμενά του.

«Συγχωρήστε με για τον όρο, αλλά παίζουμε σαν π0^$*#δε$. Φοβόμαστε να παίξουμε την μπάλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, αμέσως μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση ο ποδοσφαιριστής της Μετς βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων, ενώ και η σκληρή κριτική μέσα από τα social media πήρε... φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως μετά τη λήξη του ματς, ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την τοποθέτησή του, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός χρησιμοποιήθηκε λόγω της έντασης της στιγμής.

«Ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον. Δεν στόχευα κανέναν, μίλησα πάνω στον θυμό μου. Δεν έπρεπε να πω κάτι τέτοιο. Απλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Μαρσέιγ έκανε το 0-1 με τον Σογκόλο και με αυτόν τον τρόπο πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας το τρίποντο. Με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους, ο Ρονζιέ πέτυχε το 0-2 όμως το τέρμα του ακυρώθηκε για φάουλ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων είδε την κίτρινη κάρτα λίγα λεπτά αργότερα (54') για διαμαρτυρίες, ενώ ο παίκτης του, Λο, μετά από πέντε λεπτά αποβλήθηκε για χτύπημα. 

Η Μαρσέιγ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία στα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό
CHAMPIONS LEAGUE

21:31 - 16.08.2023

Η Μαρσέιγ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία στα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό

Σε έξαλλη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκονται στο «στρατόπεδο» της Μαρσέιγ μετά τον αποκλεισμό τους από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, με τους Γάλλους να στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA, που αφορά και τα δύο παιχνίδια με τους «πράσινους».

Παρόλα αυτά, η Μετς βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Σαμπαλί στο 65' και στο 71' ο Μικαουτάτζε έφερε την ανατροπή. Όμως η χαρά κράτησε για εννέα λεπτά, αφού ο Βιτίνα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.