Μήτογλου: «Θέλουμε να προκριθούμε, θα δώσουμε τα πάντα»
i

Ματίας Αλμέιδα, Σίμος Μήτογλου/©intime

Μήτογλου: «Θέλουμε να προκριθούμε, θα δώσουμε τα πάντα»

Κώστας Τσίλης 20:36 - 20.09.2023

Ένας από τους λίγους… σίγουρους στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Μπράιτον είναι ο Μήτογλου, που μίλησε για τον τρόπο που θα μπουν οι κιτρινόμαυροι στο γήπεδο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Μπράιτον, είναι συνολικά ένας… γρίφος. Ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα, αποκάλυψε τον… έναν που έχει σίγουρη την θέση του στο αρχικό σχήμα. Είναι ο Σίμος Μήτογλου που είχε δίπλα του. Και ο Έλληνας στόπερ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ έχει ως στόχο την πρόκριση από τον όμιλο, γι αυτό και σε κάθε ματς θα δώσει τα πάντα. Αναλυτικά όσα είπε ο Μήτογλου:

Αλμέιδα: «Η Μπράιτον παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στον κόσμο, αλλά η ΑΕΚ θα κάνει το παιχνίδι της»
EUROPA LEAGUE

20:29 - 20.09.2023

Αλμέιδα: «Η Μπράιτον παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στον κόσμο, αλλά η ΑΕΚ θα κάνει το παιχνίδι της»

Για την προσέγγιση που θα κάνει η ΑΕΚ στο αυριανό ματς με την Μπράιτον μίλησε ο Αλμέιδα, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν βασικοί ο Γκαρσία και ο Γκατσίνοβιτς

Για το πως αντιμετωπίσει το ματς «Θα μπω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν σκέφτομαι κάτι το ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσω να πάρει η ομάδα μου το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον στόχο της διοργάνωσης: «Θα συμφωνήσω με τον κόουτς. Έχουμε έρθει εδώ και θέλουμε να περάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, εμείς δίνουμε τα πάντα».

Για το αν είναι πρόβλημα ο βροχερός καιρός: «Όσοι έχουν παίξει, έχουν αγωνιστεί υπό αντίξοες συνθήκες, οπότε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο».