Μήτρογλου: Λιώνει με βάρη και τσιγάρο στο αυτί!

Μήτρογλου: Λιώνει με βάρη και τσιγάρο στο αυτί!

Sportal newsroom 20:32 - 11.07.2023

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποιεί σκληρή προετοιμασία εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, κάνοντας βάρη και έχοντας τσιγάρο στο αυτί.

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας επιθετικός στα 35 του χρόνια συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας. Στην αρχή της σεζόν είχε πάρει μεταγραφή στη Ρεουρντ-Σαουφιούσεν, ομάδα που αγωνίζεται στην Κρεσιλίγκα Α.

Πλέον ο πρώην φορ του Ολυμπιακού και του Άρη θα παίζει για τη Σχέρμπενμπεργκ, η οποία αγωνίζεται στη Λάντεσλίγκα, την έκτη κατηγορία της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη ομάδα, βρίσκεται στην πόλη Μερς, που είναι κοντά στο Ντούισμπουργκ. Και παρότι ο Έλληνας δεν βρίσκεται πλέον στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, συνεχίζει να δουλεύει σκληρά...

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου αντί να απολαμβάνει τις διακοπές του με στιγμές χαλάρωσης, προετοιμάζεται εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Πως; Λιώνοντας στη γυμναστική και συγκεκριμένα στα βάρη. Έχοντας ένα τσιγάρο στο αυτί...

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αυτή δεν είναι η πρώτη γερμανική ομάδα χαμηλής κατηγορίας που ο Μήτρογλου θα παίξει, αφού έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ντούισμπουργκ. Ακόμη ο Έλληνας φορ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε πέντε σεζόν 61 γκολ, ενώ κατέκτησε δύο κύπελλα Ελλάδας και τρία πρωταθλήματα.

Μεταξύ των πέντε σεζόν που έπαιξε στον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί ως δανεικός στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, όπου με τον πρώτο έπαιξε και σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος το 2011-12. Έπειτα πήγε στη Φούλαμ, αλλά οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό και τελικά πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα, με την οποία είχε καλή παρουσία. Τέλος έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Μαρσέιγ, της Γαλατασαράι, της Αϊντχόφεν και του Άρη.