Μητσοτάκης: «Δεσμεύομαι να κάνουμε νέο γήπεδο και για τον ΠΑΟΚ»

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© Intime

Μητσοτάκης: «Δεσμεύομαι να κάνουμε νέο γήπεδο και για τον ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 16:03 - 10.06.2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε σε πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον ΠΑΟΚ.

Περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου και η προεκλογική περίοδος οδεύει προς την τελική ευθεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να προχωρήσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να φτιάξουμε νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει πάντως ό,τι έπρεπε από από την πλευρά μας, τώρα πρέπει να μιλήσουμε με τον επενδυτή ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετείται για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε μιλήσει και στη ΔΕΘ για το σχέδιο ανάπλασης της Τούμπας.

«Για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ δεν θα μιλήσω πολύ. Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε το σχέδιο ανάπλασης των εγκαταστάσεών του και της γύρω περιοχής. Και περιμένουμε την ωρίμανση των σχετικών μελετών από τη διοίκηση της ομάδας ως φορέα υλοποίησης του έργου», ανέφερε σχετικά.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Κούδα στο περίπτερο του ΠΑΟΚ. Εκεί, είχε πει στον θρύλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι «θα είμαστε κοντά σας για να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ».