Mιελτσάρσκι: «Ο Σάντος με υπερασπίστηκε όταν με πήγε η ΑΕΚ στα δικαστήρια»
i

Σάντος / © Intime

Mιελτσάρσκι: «Ο Σάντος με υπερασπίστηκε όταν με πήγε η ΑΕΚ στα δικαστήρια»

Sportal newsroom 17:33 - 25.01.2023

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γκρεγκόρ Μιελτσάρσκι, αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο, την Ένωση και τον Φερνάντο Σάντος.

O Φερνάντο Σάντος αποτελεί εδώ και λίγες ώρες τον νέο προπονητή της εθνικής Πολωνίας και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γκρεγκόρ Μιελτσάρσκι, κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού. Ο ίδιος, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη, με πρωταγωνιστή τον εαυτό του, τον πρώην κόουτς της Ένωσης, καθώς και την ίδια την ομάδα.

Σάντος: «Θέλω να κάνω στην Πολωνία ό,τι έκανα σε Ελλάδα και Πορτογαλία»
REST OF THE WORLD

10:17 - 25.01.2023

Σάντος: «Θέλω να κάνω στην Πολωνία ό,τι έκανα σε Ελλάδα και Πορτογαλία»

Ο Φερνάντο Σάντος κατά την παρουσίασή του, μίλησε για τους νέους στόχους που έχει για την εθνική Πολωνίας, λέγοντας πως θέλει να αφήσει μια κληρονομιά. Οπως έκανε στην Ελλάδα και την Πορτογαλία...

Ειδικότερα, o πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως στο παρελθόν η ΑΕΚ τον οδήγησε στα δικαστήρια, έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε, προκειμένου να του λύσει με το ζόρι το συμβόλαιο. Τότε, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τότε βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, έσπευσε να τον υπερασπιστεί, με ρίσκο να χάσει τη δουλειά του.

«Ο Σάντος με πήγε στην Αθήνα (σ.σ. στην ΑΕΚ) όπου τραυματίστηκα ξανά.. Όταν ο σύλλογος πήγε στα δικαστήρια για να λύσει το συμβόλαιό μου, την ώρα που οι υπεύθυνοι έλεγαν απίστευτα πράγματα για μένα, ο Σάντος είπε την αλήθεια. Διακινδύνευσε τη θέση του γιατί πίστευε ότι ήταν αξιοπρεπής. Επομένως, όταν μαθαίνω ότι κάποιοι από τους δημοσιογράφους μας είναι κακόβουλοι, όσον αφορά  τα κέρδη του στην Πολωνία, θέλω να γελάσω», ανέφερε συγκεκριμένα στην «Wyborcza».