Σάντος: «Θέλω να κάνω στην Πολωνία ό,τι έκανα σε Ελλάδα και Πορτογαλία»
i

Φερνάντο Σάντος/PrtScr

Σάντος: «Θέλω να κάνω στην Πολωνία ό,τι έκανα σε Ελλάδα και Πορτογαλία»

Κώστας Τόπας 10:17 - 25.01.2023

Ο Φερνάντο Σάντος κατά την παρουσίασή του, μίλησε για τους νέους στόχους που έχει για την εθνική Πολωνίας, λέγοντας πως θέλει να αφήσει μια κληρονομιά. Οπως έκανε στην Ελλάδα και την Πορτογαλία...

Ο Φερνάντο Σάντος είναι πλέον προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, καθώς αντικατέστησε τον Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, με την ελπίδα να βρεθεί σταθερότητα στην ομάδα. Ο 68χρονος τεχνικός από τη Λισαβόνα μίλησε στη γλώσσα του κατά την παρουσίαση του και τάχθηκε υπέρ της «σκληρής δουλειάς» και της επικοινωνίας με την ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι «χωρίς παίκτες δεν υπάρχει προπονητής και το αντίστροφο». 

Η ικανότητά του να παίρνει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές, ήταν ακριβώς ένας από τους παράγοντες που εκτίμησαν περισσότερο οι Πολωνοί όταν τον έβαλαν επικεφαλής της εθνικής ομάδας, γεγονός που αναγνώρισε και ο ίδιος ο Σάντος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάντος τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου η Πολωνία να μπει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ελλάδα.

«Θέλω να κάνω στην Πολωνία ό,τι έκανα στην Ελλάδα και την Πορτογαλία. Θέλω να αφήσω μια κληρονομιά, κάτι για το μέλλον. Θέλω να βάλω τα θεμέλια για μια νέα ομάδα, εστιάζοντας επίσης στους Νέους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος.