Σε συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Ο Τριανταφυλλόπουλος σε μονομαχία με τον Μπίσεσβαρ.

i

©intime

Σε συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Γιώργος Σακελλαρίου 08:21 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 28.06.2023

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι πιθανό να μετακομίσει στο Ισραήλ για τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε σημαντική καριέρα στην Πολωνία.

Ο 30χρονος (3/4/94) πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, είναι πιθανό πλέον να μετακομίσει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο δυναμικός αμυντικός, ο οποίος στο «τριφύλλι» κατέγραψε (από τη σεζόν 2012-13 κι έως τον Γενάρη του 2016) 102 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Ισραήλ έχει επαφές με τη Χάποελ. Ο Τριανταφυλλόπουλος μετά τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 είχε 75 παιχνίδια, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Στην Πολωνία πήγε το καλοκαίρι του 2019 και συγκεκριμένα στην Πογκόν Σζέτσιν, όπου μέτρησε 111 αγώνες, 5 γκολ και δύο ασίστ. Στο ρεπορτάζ των Ισραηλινών για τον Τριανταφυλλόπουλο αναφέρεται:

«Αναζητείται ενίσχυση για την άμυνα: Σε διαπραγματεύσεις η Χάποελ Τελ Αβίβ με τον στόπερ της Πογκόν Σζέτσιν την περασμένη σεζόν, Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο. Ο Έλληνας στόπερ, όπως τον αποκαλούν εν συντομία «Κώστας», έμεινε ελεύθερος αφού τελείωσε το συμβόλαιό του έπειτα από 4 χρόνια στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Τώρα οι Κόκκινοι που αναζητούν αμυντική ενίσχυση βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του και τις επόμενες μέρες θα μάθουν αν οι συζητήσεις πάνε προς την κατεύθυνση της υπογραφής ή ίσως προς άλλον υποψήφιο. Ακούγεται ότι ο Έλληνας ήταν στο παρελθόν υποψήφιος για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είχε προχωρημένες συνομιλίες μαζί τους, αλλά τελικά δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Ο Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως πολλά υποσχόμενος παίκτης στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο το 2014. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Αστάρα Τρίπολης, όπου έπαιξε για άλλα τρία χρόνια. Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, ήταν βασικός στη Pogon Szczecin στην Πολωνία. Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας».