Σοβαρός τραυματισμός για τον μπακ του Ολυμπιακού Λάιτνερ - Χάνει τα ματς της εθνικής του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro

Ντόρον Λάιτνερ

i

©intime

Σοβαρός τραυματισμός για τον μπακ του Ολυμπιακού Λάιτνερ - Χάνει τα ματς της εθνικής του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro

Sportal newsroom 14:18 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 31.05.2023

Ο αριστερός μπακ της Αούστρια Βιέννης, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro.

Ο Ντορόν Λάιτνερ αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό και ενδέχεται να χάσει τα παιχνίδια του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro. Συγκεκριμένα ο μπακ της Αούστρια Βιέννης είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο στον αγώνα με τη Λινζ ΛΑΣΚ, βγαίνοντας αλλαγή στο 29ο λεπτό του παιχνιδιού. 

Σήμερα (31/5) αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πιο σοβαρό τραυματισμό από αυτό που στην αρχή πίστευαν. 

Κάπως έτσι αναμένεται να μην μπει στην αποστολή της εθνικής του Ισραήλ για τους αγώνες με τη Λευκορωσία και την Ανδόρα τον Ιούνιο. 

Ο 21χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 και κατευθείαν υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρολεύκων», που αγωνίζεται στη Super League 2. Παρόλα αυτά ούτε εκεί δεν κατάφερε να πείσει με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Αούστρια Βιέννης τον Ιανουάριο. 

Στην Αυστρία ο Ισραηλινός έχει δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ. Αλλά γενικά η εικόνα του έχει βελτιωθεί με τη φανέλα της Αούστρια. Ως αποτέλεσμα αυτού ο 23χρονος κλήθηκε στην αποστολή της πατρίδας του για τα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών με το Κόσοβο και την Ελβετία, όπου είχε μια ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα και στα δύο ματς αγωνίστηκε ως βασικός.