Ο Μπακαμπού κάνει αυτό που αναμενόταν: «Τζόγο»

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

Σεντρίκ Μπακαμπού/ ©Intime

Ο Μπακαμπού κάνει αυτό που αναμενόταν: «Τζόγο»

Διονύσης Βερβελές 12:45 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 30.05.2023

Έχοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος ο Κονγκολέζος επιθετικός, ψάχνει ένα σούπερ συμβόλαιο.

Απορούν πολλοί για το θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, αλλά από την αρχή, εδώ στο SPORTAL, ήμουν κάπως επιφυλακτικός στο θέμα του συμβολαίου του. Ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί, αυτό του δίνει μια άλλη δυναμική όπως είναι λογικό. Και κυρίως, στον ατζέντη του.

Ο Ολυμπιακός τι έπρεπε να κάνει; Μια καλή πρόταση. Του κατέθεσε την πρώτη. Ο παίκτης δεν απάντησε και προχώρησε και σε νέα, βελτιωμένη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως αυτή φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο και με αρκετά μπόνους, που μπορεί να πιάσει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2022-23.

Σέζαρ Μόντες: Η ακριβότερη χειμερινή μεταγραφή της La Liga στα υπόψιν του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Μεξικανούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:56 - 29.05.2023

Σέζαρ Μόντες: Η ακριβότερη χειμερινή μεταγραφή της La Liga στα υπόψιν του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την πιο ακριβή αγορά της περασμένης μεταγραφικής περιόδου στη La Liga, αφού, σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, θέλουν να κάνουν δικό τους τον Σέζαρ Μόντες.

Αυτόν τον… τίτλο, ο 32χρονος επιθετικός τον παίρνει μαζί του, ως «όπλο» στις επαφές του ατζέντη του. Δεν είχε… φθορά στην Ευρώπη, δεν πρόλαβε να δηλωθεί και να παίξει ματς εκεί. Τι εικόνα έχει έτσι ο κάθε σύλλογος; Όσα είδε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μπακαμπού στα 32 του, προφανώς και ψάχνει ένα δυνατό συμβόλαιο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον αδικώ, είναι απολύτως λογικό να το κάνει σε ένα βαθμό. Πολλοί πίστευαν ότι θα έδινε άμεσα μια θετική απάντηση, πως θα είχε ανακοινωθεί ήδη η ανανέωση του συμβολαίου του. Και τότε, όμως, μόλις τελείωνε το πρωτάθλημα, υπήρχαν ρεπορτάζ από το εξωτερικό που ήθελαν να τον βλέπουν από την Ιταλία, τη Γαλλία, τώρα και από την Τουρκία. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω τη σχετική φημολογία που υπάρχει εδώ και δύο-τρεις ημέρες για την ΑΕΚ. Ελεύθερος είναι στην τελική, κι εκεί μπορεί να μιλήσει ο ατζέντης του.

Ο Μπακαμπού, κοινώς κάνει αυτό που αναμενόταν. «Τζόγο» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και αναζητώντας το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση. Δεν έχει δώσει στίγμα επόμενης κίνησης, αν θα κάνει και άλλη βελτιωμένη. Η αγορά πάντως, έχει παίκτες και θα έχει και πιο πολλούς στο επόμενο διάστημα. Ναι, ο Αντόνιο Κορδόν έχει σε εκτίμηση τον Μπακαμπού, αλλά…

Αυτή τη στιγμή χρόνος υπάρχει, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που θα ανακοινώσουν τον επόμενο προπονητή τους, θα θέλουν να είναι ξεκάθαροι, ειδικά με παίκτες του ρόστερ που είχε η ομάδα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Είναι και ζήτημα τι θα θέλει ο προπονητής άλλωστε.