Συγκλονίζει ο Εμβιλά για την κατάθλιψη: «Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν!»

Γιαν Εμβιλά

i

©intime

Συγκλονίζει ο Εμβιλά για την κατάθλιψη: «Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν!»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:30 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 30.05.2023

Ο Γιαν Εμβιλά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας τους έκανε νέα κατάθεση ψυχής, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη που πέρασε.

Ο Γιαν Εμβιλά εντάχθηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020, όπου είχε μείνει ελεύθερος από την Σεντ Ετιέν και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 140 εμφανίσεις με την φανέλα των Πειραιωτών, πετυχαίνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

Αυτή τη στιγμή ο Γάλλος μέσος βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή στους «ερυθρόλευκους», καθώς λήγει το συμβόλαιο του το προσεχές καλακαίρι και σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τοποθετηθεί για το μέλλον του. Ο έμπειρος άσος όμως σχολίασε και τη συνέντευξή του στη Liberation όπου είχε μιλήσει για την κατάθλιψή του...

Σέζαρ Μόντες: Η ακριβότερη χειμερινή μεταγραφή της La Liga στα υπόψιν του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Μεξικανούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:56 - 29.05.2023

Σέζαρ Μόντες: Η ακριβότερη χειμερινή μεταγραφή της La Liga στα υπόψιν του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την πιο ακριβή αγορά της περασμένης μεταγραφικής περιόδου στη La Liga, αφού, σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, θέλουν να κάνουν δικό τους τον Σέζαρ Μόντες.

«Ήθελα να συμφιλιωθώ με μένα πριν πω την ιστορία μου (για την κατάθλιψη). Έλαβα αρκετά μηνύματα από τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όμως αυτή η συνέντευξη επηρέασε ένα πιο ευρύ κοινό. Κάποιοι άνθρωποι ακόμα και κοντά μου είπαν ότι δεν ήξεραν συγκεκριμένα κομμάτια της ζωής μου και άλλοι με συνεχάρησαν για όσα είπα. Δέχθηκα ακόμα και μήνυμα από έναν Δήμαρχο μίας πόλης που απλά μου τόνισε ότι δεν πίστευε καθόλου πως ήμουν έτσι και ότι μου είχε βάλει συγκεκριμένη "ταμπέλα".

Δεν είναι για να ενθαρρύνω κανέναν για κάτι. Ο καθένας είναι αλλιώς. Κάποιοι νιώθουμε την ανάγκη να εκφραστούμε περισσότερο ανοιχτά και δημόσια και άλλοι να μιλούν στην οικογένειά τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Όμως εάν μπορώ να βοηθήσω κάπου ή να αλλάξει κάτι φυσικά και θα το κάνω ή θα το συζητήσω. Αυτή τη συνέντευξη δεν την έκανα για να βγάλω κάποια 'ταμπέλα' από πάνω μου γιατί υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που παραμένουν μη ευέλικτοι. Το έκανα για μένα. Είχε έρθει η στιγμή να τα βρω με μένα προτού πω τις εμπειρίες μου και τις ιστορίες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ανάμεσα στα άλλα και σε σχέση με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Όταν πηγαίνω σε έναν σύλλογο δίνω τα πάντα. Μπορεί να μην ήμουν ή να μην είμαι πάντα καλός αλλά δεν κορόιδεψα ποτέ. Είμαι σίγουρος πως δεν ήμουν πάντα καλός. Στον Ολυμπιακό φέτος είχα 4 προπονητές και ξεκινούσα βασικός και με τους 4 αυτούς προπονητές. Και μπορείς να μου πεις ότι θέλεις όταν αλλά όταν ξεκινώ βασικός με 4 προπονητές είναι κάτι».