Μίλαν: «Εξετάζει» τον Μάρκους Τουράμ
i

Τουράμ / screenshot via Twitter

Μίλαν: «Εξετάζει» τον Μάρκους Τουράμ

Sportal newsroom 15:06 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 28.12.2022

Τη περίπτωση του Μάρκους Τουράμ έχει από κοντά η Μίλαν σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ενδιαφέρον για τον Μάρκους Τουράμ έχει δείξει η Μίλαν. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα οι «Ροσονέρι» προσέφεραν στη Γκλάντμπαχ 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό. Οι ετήσιες απολαβές του λέγεται ότι θα φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του θα είναι πενταετές.

Ο 25χρονος διανύει το τελευταίο εξάμηνο στη Γερμανία και ήδη έχουν μαζευτεί αρκετοί υποψήφιοι, που θέλουν να τον αποκτήσουν. Ειδικά από τη στιγμή που δεν φαίνεται ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Γκλάντμπαχ. 

Αγωνίζεται με τα «πουλάρια» από το 2020 και αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Τη φετινή χρονιά ο Γάλλος έχει 15 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Ήταν στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την οποία είχε αρκετά καλή παρουσία.

Σε πέντε συμμετοχές είχε δύο ασίστ, ενώ στο τελικό απέναντι στην Αργεντινή, ήταν επιδραστικός για την ομάδα του, την οποία βοήθησε να κάνει την ανατροπή και να στείλει τον αγώνα στη παράταση και τα πέναλτι.