Λίβερπουλ: «Εξετάζει» τον Ισμαήλ Μπενασέρ
i

Λίβερπουλ / screenshot via Twitter

Λίβερπουλ: «Εξετάζει» τον Ισμαήλ Μπενασέρ

Sportal newsroom 17:27 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 22.12.2022

Ο Αλγερινός μέσος της Μίλαν, Ισμαήλ Μπενασέρ, φέρεται να είναι στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων» για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Λίβερπουλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο της Μίλαν, Ισμαήλ Μπενασέρ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο οι «κόκκινοι» έχουν στη λίστα τους τον Αλγερινό για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μια θέση που... πονάει την ομάδα του Κλοπ. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός στο παρελθόν έχει δηλώσει θαυμαστής του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν τη φετινή χρονιά μετράει 21 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Champions League, έχοντας σημειώσει μόλις ένα τέρμα, ενώ έχει δώσει μία ασίστ. Ήταν στην ομάδα της Αλγερίας που είχε κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2019, στο οποίο είχε μοιράσει τρείς ασίστ, ενώ τη περσινή σεζόν είχε παίξε αντίπαλος με την ομάδα που τώρα θέλει να τον αποκτήσει για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κέντρο είναι μία θέση που η Λίβερπουλ χρειάζεται ενίσχυση και από το καλοκαίρι έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, υποψήφια προς μεταγραφή. Από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τον οποίο η BILD είχε αναφέρει ότι είναι αρκετά κοντά μέχρι και στον Έντσο Φερνάντες και τον Σοφιάν Άμραμπατ. Παράλληλα εντείνονται οι φήμες ότι δύο μέσοι της Λίβερπουλ, ο Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και ο Νάμπι Κεϊτά θα αποχωρήσουν από το Άνφιλντ στο τέλος της σεζόν.