Μίλερ: «Απέναντι στον Μέσι τα πράγματα πάνε καλά, με τον Κριστιάνο είχαμε πάντα πρόβλημα...»

Τόμας Μίλερ & Λιονέλ Μέσι

i

Τόμας Μίλερ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images/Ideal Images

Μίλερ: «Απέναντι στον Μέσι τα πράγματα πάνε καλά, με τον Κριστιάνο είχαμε πάντα πρόβλημα...»

Κώστας Τόπας 08:27 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 09.03.2023

Ο Τόμας Μίλερ σύγκρινε τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου επί της Παρί Σεν Ζερμέν στους οκτώ του Champions League.

Η Μπάγερν βρίσκεται στους οκτώ του Champions League μετά τη νίκη με 2-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά το τέλος του αγώνα η κάμερα όπως είναι λογικό έπεσε πάνω στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν περίλυπος. Ο Αργεντινός ήθελε μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική του ομάδα, να σηκώσει ένα Champions League με την γαλλική ομάδα, αλλά για δεύτερη σερί χρονιά δεν το κατάφερε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ κλήθηκε να μιλήσει για την πρόκριση της ομάδας του αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, ο κορυφαίος του αγώνα, Μίλερ, ρωτήθηκε για το εξαιρετικό του ρεκόρ απέναντι στον Λέο Μέσι στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου, συγκρίνοντας τον Αργεντινό αστέρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Απέναντι στον Μέσι, τα πράγματα πάνε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τα αποτελέσματα. Σε επίπεδο συλλόγου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημά μας όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλερ για να συνεχίσει λέγοντας: «Η ατομική απόδοση του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν εκπληκτική».