Υπό διερεύνηση  τα αιτία του δυστυχήματος του ιδιοκτήτη της Μίλγουολ

Τζον Μπέριλσον

i

© PrtScr

Υπό διερεύνηση τα αιτία του δυστυχήματος του ιδιοκτήτη της Μίλγουολ

Δημήτρης Χούπης 10:37 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 06.07.2023

Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Φάλμουθ, οι έρευνες για την αιτία για το δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του ιδιοκτήτη της Μίλγουολ, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αστυνομία του Φάλμουθ επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα του ιδιοκτήτη της Μίλγουολ, Τζον Μπέριλσον, συνεχίζονται δίχως να έχουν βρει κάτι ακόμα. Ο 70χρονος το πρωί της Τρίτης (4/7) βρισκόταν στο Φίλμουθ της Μασαχουσέτης, όταν έχασε τον έλεγχο με το αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο όσο το δυνατό πιο γρήγορα, προσπαθώντας να βγάλουν τον Μπέριλσον από τα συντρίμμια. Παρόλα αυτά ο 70χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία του Φάλμουθ έβγαλε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του Μπέριλσον, ενώ ανέφεραν ότι οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη. 

«Ο νεκρός οδηγός του οχήματος από το θανατηφόρο ατύχημα στην οδό Sippewissett στις 4 Ιουλίου του 2023 ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο Τζον Μπέριλσον 70 ετών από το Wellesley Hills της Μασαχουσέτης. Η αιτία για το δυστύχημα παραμένει υπό διερεύνηση», έλεγε η ανακοίνωση. 

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας του Λονδίνου βρίσκονται ακόμα σε σοκ από τον ξαφνικό χαμό του ιδιοκτήτη της Μίλγουολ

«Συντετριμμένοι και με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας ιδιοκτήτη και προέδρου, Τζον Μπέριλσον.

Ο Τζον, που έκλεισε τα 70 τον περασμένο μήνα, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα το πρωί της Τρίτης και οι σκέψεις όλων στο κλαμπ είναι με τη σύζυγό του, την Έιμι, τα τρία παιδιά του, την Τζένιφερ, τον Τζέιμς και την Ελίζαμπεθ και όλη την οικογένεια Μπέριλσον.

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Τζον θα επηρεάσει αναμφισβήτητα όλους εκείνους που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, απίστευτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του και ένα άτομο με τέτοια αξιοσημείωτη γενναιοδωρία, ζεστασιά και καλοσύνη. Έζησε μια ιστορική ζωή, μια ζωή γεμάτη χρώματα και χαρά, και σκεφτόταν απείρως τους άλλους με μια ατελείωτη επιθυμία να μοιραστεί τις τεράστιες γνώσεις και τις εμπειρίες του για να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Υπό την παθιασμένη ηγεσία και την καθοδήγηση του Τζον, η Μίλγουολ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και σταθερότητα. Από τότε που συμμετείχε για πρώτη φορά στον σύλλογο το 2006, έχει προεδρεύσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της Μίλγουολ και η επιρροή του στην ομάδα ήταν τεράστια. Ο Τζον συνέχισε να μιλάει με ανυπομονησία για τη νέα σεζόν και το όραμά του για το μέλλον και κάθε επιτυχία που θα πετύχουμε θα είναι στη μνήμη και την τιμή του. Θα είναι η κληρονομιά του.

Ο Τζον απολάμβανε την κατάσταση και τη νοοτροπία του συλλόγου να λογίζεται ως αουτσάιντερ. Συνδέθηκε έντονα με τις αξίες και την ταυτότητα της ομάδας και λάτρευε τους υποστηρικτές της Μίλγουολ. Ήταν φοβερά πιστός σε όλο το επιτελείο του και τόσο σε αυτούς όσο και στους οπαδούς θα λείψει απεριόριστα.

Για όσους επιθυμούν να αποτίσουν το σεβασμό τους, ένα βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο θα μοιραστεί με την οικογένεια Μπέριλσον, θα ανοίξει στο The Den από τις 11 το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουλίου. Όσοι δεν μπορούν να φτάσουν αυτοπροσώπως στο The Den θα μπορούν να υπογράψουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο millwallfc.co.uk σε εύθετο χρόνο.

Αναπαύσου εν ειρήνη Τζον και σε ευχαριστούμε. Αγαπήθηκες και σε λάτρεψαν», έγραφε