Η έλευση του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ελσίνκι και η αποθέωση στον Ράζβαν

Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

© Intime

Η έλευση του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ελσίνκι και η αποθέωση στον Ράζβαν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:07 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 14.12.2023

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι.

Μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη και τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» την κορυφή στον 7ο όμιλο του Conference League και ταυτόχρονα εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Πλέον ο Δικέφαλος έχει μπροστά του μία τελευταία ευρωπαϊκή υποχρέωση στους ομίλους, κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ελσίνκι (14/12, 19:45).

Όσον αφορά στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Φινλανδούς, η Τούμπα θα φορέσει... τα καλά της και θα υποδεχτεί ιδιαίτερους καλεσμένους. Ο λόγος γίνεται για τον πατέρα του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό του γιου του.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος θρύλος προπονητής παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του, κατά τη διάρκεια της άφιξής του στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

«Είναι φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Όχι τόσο η πρόκριση αλλά το γεγονός ότι πέτυχε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, ειδικά τις δύο νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πριν από ενάμιση χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε το Europa League και τώρα κέρδισε Μπάγερν Μονάχου 5-1. 

Το αποτέλεσμα σε αυτόν τον όμιλο τον έκανε εξαιρετικά σημαντικό, που εκτιμήθηκε σε όλο τον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όντας στον τελευταίο αγώνα στον όμιλο, θα το δω από κοντά, είναι δύσκολο να ζεις χωρίς ποδόσφαιρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τα ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα
EUROPA LEAGUE

17:29 - 14.12.2023

Τα ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα

Τα ΜΑΤ σ' ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους, αρνήθηκαν να βρεθούν στη Λεωφόρο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη