Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ράζβαν δεν θα ηττηθεί από τον Τερίμ!»

Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

© Intime

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Ράζβαν δεν θα ηττηθεί από τον Τερίμ!»

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα μίλησε για τις μάχες του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ.

Η άφιξη του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα έχει κάνει αρκετά τουρκικά ΜΜΕ να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις εξελίξεις σε αυτό.

Έτσι, έχει ανοίξει μια νέα κουβέντα, αφού στο κάδρο έχει μπει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον οποίο τον τοποθετούν ως τον μεγάλο αντίπαλο του Τερίμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας προπονητής του ΠΑΟΚ.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τονίζοντας πως είναι πεπεισμένος πως ο Τερίμ δεν θα νικήσει τον Ράζβαν σε κανένα μεταξύ τους ματς.

Αναλυτικά:

«Έχω συνυπάρξει με την Φατίχ Τερίμ στην Τουρκία και τον νίκησα στα ντέρμπι και οδήγησα την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τερίμ τώρα είναι αντίπαλος του γιου μου, Ράζβαν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω πως ο Ράζβαν θα ηττηθεί από αυτόν!»

Από τη στιγμή που o Tούρκος προπονητής επέλεξε να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμενόμενα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου του οποίου ο πατέρας, Μιρτσέα κάθε άλλο παρά ευχάριστες αναμνήσεις του ξυπνά.

Για την ακρίβεια, συνιστά μία άκρως κακή παρένθεση για εκείνον δεδομένου πως αμφότεροι συνυπήρξαν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και την Μπεσίκτας να του στερούν την κατάκτηση του τροπαίου την αγωνιστική περίοδο 2002-2003.