Τι απομένει για την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουτσέσκου!

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

© Intime

Τι απομένει για την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:39 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 02.01.2024

ΠΑΟΚ και Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να συνεχίσουν μαζί και μετά το πέρας της νέας σεζόν, με τον Ιβάν Σαββίδη να φτάνει σε συμφωνία μαζί του, στην επαφή που είχαν ανήμερα των Χριστουγέννων!

Αυτό που απομένει πλέον είναι να καθοριστούν οι λεπτομέρειες, από τους αρμοδίους, προκειμένου να αποτυπωθεί η συμφωνία και στο χαρτί, και να «πέσουν» οι υπογραφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου

Μάλιστα, το ζήτημα του νέου συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού αναμένεται να μπει στις «ράγες» από αύριο, (3/1), όταν και θα επιστρέψει στη βάση η Μαρία Γκοντζάροβα, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες, και να προχωρήσει το ζήτημα, με ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Big 5: Αυτά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2024
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:00 - 02.01.2024

Big 5: Αυτά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2024

Από την 1η Γενάρη οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ουσιαστικά... ελεύθεροι και το Sportal καταγράφει τις περιπτώσεις των Big 5 που είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για τυπικές συζητήσεις αφού οι όροι της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας δεν θα αλλάξουν πολύ με το μισθολογικό κομμάτι του τιμ του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και τη ρήτρα αποδέσμευσης να είναι τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν.