Ο Μπάμπα εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρεθεί στο Copa Africa

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Ο Μπάμπα εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρεθεί στο Copa Africa

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:00 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 01.01.2024

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα με ανάρτησή του στα social media εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρεθεί στο Copa Africa.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα δεν θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για να ενισχύσει την προσπάθεια της Γκάνας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός κλήσεων του ομοσπονδιακού τεχνικού Κρις Χιούτον, καθώς το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο παίκτης του ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους που δεν θα βρεθεί σε αυτή την διοργάνωση, τονίζοντας πως έγινε για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. 

Αναλυτικά τι ανέφερε η ανάρτηση του Μπάμπα: 

«Ακούστε με, ήθελα απλώς να πω ότι η απόφαση να εξαιρεθώ από την εθνική ομάδα βασίστηκε αποκλειστικά σε ποδοσφαιρικούς λόγους και τίποτα άλλο. Το να παίζω για τη χώρα μου θα είναι πάντα το υψηλότερο σημείο της καριέρας μου και κάθε φορά που είχα την τύχη να φορέσω τη φανέλα έδινα τα πάντα. 

Τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε να παλέψω με τραυματισμούς και αποθεραπείες και νιώθω ότι είναι καλύτερο προς το συμφέρον της καριέρας μου και της ομάδας να παίζω μόνο όταν δεν χρειάζεται να σκέφτομαι την ανάρρωση ή τον πόνο – ώστε να μπορώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. 

Η διάρκεια ζωής ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ μικρή και μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε αυτές τις σκληρές αποφάσεις για το συμφέρον του έθνους που αγαπάμε περισσότερο και για τη μεγαλύτερη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μας καριέρας. 

Θα υποστηρίζω μέχρι τέλους την εθνική για να κερδίσουμε. Αλλά τώρα ας υποστηρίξουμε όλοι όποιον επιλέξει ο προπονητής γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι η Γκάνα που είναι πιο ψηλά απ' όλους. Ο Θεός να ευλογεί την πατρίδα μας και να μας κάνει μεγάλους και δυνατούς».