Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μίτσελ!
i

Μίτσελ / © Intime

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μίτσελ!

Διονύσης Βερβελές 23:43 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 08.02.2023

Έκπληξη από τον Μίτσελ, καθώς δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει, ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Βέβαια ο Ισπανός προπονητής, έδειξε με τις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote, πως υπολογίζει και τον Χάμες και τον Χουάνγκ που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Αντίθετα, έκανε γνωστό το… γνωστό, πως Μαρσέλο και Μπα θα είναι για μία ακόμη φορά εκτός πλάνων.

Ο Ισπανός προπονητής είδε και τον Μπιέλ να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πάει με την εντεκάδα της Τούμπας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή, όχι για κρύψει τα πλάνα του πάντως. Έτσι κι αλλιώς κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όσο καλύτερα κι αν αισθάνονται Χάμες και Χουάνγκ, ο Μίτσελ στο μυαλό του είχε να τους έχει έστω και ως λύσεις από τον πάγκο.

Ελ Αραμπί: «Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό το σερί απέναντι τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:21 - 08.02.2023

Ελ Αραμπί: «Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό το σερί απέναντι τους»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μίλησε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο σερί που έχει απέναντι στην «ένωση» και στο γεγονός ότι απέναντί της έχει τα περισσότερα γκολ από οποιαδήποτε ελληνικά ομάδα.

Ο Τζολάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει από την ομάδα του μια καλή εικόνα και ξέρει πως είναι ένα ματς και εντυπώσεων, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Η εικόνα στην Τούμπα για το πρωτάθλημα δεν ήταν καλή, τώρα περιμένει κάτι καλύτερο, σε μία έδρα που δείχνει τη δυναμική της.

Στις δοκιμές του Μίτσελ, υπήρξε και ο Ρέτσος στη θέση των στόπερ, όπως και ο Κανός στα άκρα. Είναι ένα ματς που κάτι… ετοιμάζει. Θυμίζουμε άλλωστε πως δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ πλέον και έτσι κι αλλιώς, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».