Μίτσελ: «Σε όλο το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι δεν χρειάζονται ξένοι διαιτητές»
i

© Intime

Μίτσελ: «Σε όλο το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι δεν χρειάζονται ξένοι διαιτητές»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:00 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 26.02.2023

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη τύπου μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τόνισε πως η παρουσία ξένων διαιτητών είναι αχρείαστη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ακυρωθέν γκολ του Μάριου Βρουσάι το οποίο οδήγησε στο 0-0 της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Ο Μίτσελ μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε ξανά στον Ζοάο Πινέιρο, τονίζοντας πως εξαιτίας αποδείχθηκε πως δεν χρειάζονται ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια της Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε παρουσιάσει τον αντίπαλο σαν κατώτερη ομάδα. Είναι πρωτοπόρος αλλά τον κάναμε να φαίνεται υποδεέστερος. Παίξαμε καλά. Όμως πάντα κάτι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήδη ήταν άδικο να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πανηγυρίσουμε ένα γκολ. 

Όμως η ερμηνεία των κανονισμών είναι εναντίον μας. Νομίζω πως είναι άδικη η ερμηνεία γιατί μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε μικρή ομάδα. Σε αυτή την αίθουσα έχουμε μιλήσει ξανά για τους ξένους διαιτητές. Σε όλο το παιχνίδι αποδείχθηκε ότι δεν χρειάζονται ξένοι διαιτητές. 

Αυτοί οι διαιτητές που έρχονται έξω θα πάνε σπίτι τους και δεν νιώθουν το κλίμα ενός τέτοιου αγώνα. Οι ρέφερι ξέρουν τους κανονισμούς όμως η ερμηνεία είναι υπο συζήτηση και δεν το λέω μόνο για το γκολ».