ΜΜΕ Αυστρίας: «Ο Σβαμπ ήρθε στο προσκήνιο για τη Ραπίντ!»

Στέφαν Σβαμπ

i

© Intime

ΜΜΕ Αυστρίας: «Ο Σβαμπ ήρθε στο προσκήνιο για τη Ραπίντ!»

Μάνος Τσαλγατίδης 08:46 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 25.06.2023

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Αυστρίας, η Ραπίντ Βιέννης εξετάζει την απόκτηση του πρώην αρχηγού της και νυν μέσου του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ.

Ο Στέφαν Σβαμπ ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2020 και από τότε ο Αυστριακός αριστεροπόδαρος μέσος έχει γράψει 140 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 18 γκολ και δίνοντας μάλιστα και 16 ασίστ. 

Τον Ιούνιο του 2022 ο Δικέφαλος και ο 32χρονος ποδοσφαιριστή είχαν έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, έως και το καλοκαίρι του 2024, έτσι πλέον απομένει στον διεθνή με την εθνική ομάδα της Αυστρίας χαφ ακόμα ένα έτος σε αυτό.

Πάνω σε αυτό έρχεται να πατήσει δημοσίευμα από την Αυστρία, που τον μπλέκει με τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Ραπίντ Βιέννης. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος από την κεντρική Ευρώπη, θέλει να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής και όπως αναφέρουν στην πατρίδα του Σβαμπ η πρώην ομάδα του τον κοιτάει για τα καλά. Στο συγκεκριμένο κείμενο σημειώνεται πως η ομάδα από τη Βιέννη χρειάζεται να αποκτήσει έναν ηγέτη για τη μεσαία της γραμμής και το όνομα του Σβαμπ έχει πέσει στο τραπέζι.

Επίσης γίνεται λόγος για το γεγονός πως απομένει ένας μόλις χρόνος ακόμα στο συμβόλαιο του, ενώ θεωρείται και μια βατή οικονομικά περίπτωση για την Ραπίντ. Επίσης, σημειώνεται και η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο 32χρονος με τον σύλλογο, αφού ήταν ο αρχηγός της αυστριακής ομάδας για αρκετά χρόνια.

Με την πράσινη φανέλα ο Σβαμπ γράψει έχει 241 συμμετοχές, ενώ υπάρχει απόλυτη ισορροπία σε γκολ και σε ασίστ, αφού έχει από 51!