ΜΜΕ Γκάνας: «Ενδιαφέρεται για Μενσά ο ΠΑΟΚ»

Μπερνάρντ Μενσά

i

©Kayserispor FC

ΜΜΕ Γκάνας: «Ενδιαφέρεται για Μενσά ο ΠΑΟΚ»

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αφρική για τον μέσο της Καϊσέρισπορ και τον ΠΑΟΚ.

Ιστοσελίδα από την Γκάνα μπλέκει τον ΠΑΟΚ με το αστέρι της Καϊσέρισπορ, Μπέρναντ Μένσα, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος μέσος έχει σημειώσει τρία γκολ και μία ασίστ σε 19 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και το όνομά του συζητιέται αρκετά στην Ευρώπη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα από την Γκάνα, ο Μένσα βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως ενδιαφέρει και τις Τραμπζονσπόρ και Χαλ. Παράλληλα, αναφέρεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρουν ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μένσα, που αγωνίζεται ως 8άρι έχει συμβόλαιο με την Καϊσέρισπορ έως το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα θα μείνει ελεύθερος.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γκανέζουν ποδοσφαιριστή συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, καθώς και το καλοκαίρι της σεζόν 2020-2021 είχε ακουστεί και πάλι το όνομα του στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Δικεφάλου. Τότε οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή και το θέμα ήταν κυρίως μανατζέρικη διαφήμιση του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται πως ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα αναφορικά με τις καλοκαιρινές προσθήκες της ομάδας. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη οι μανατζέρ του προσπαθούν να τον διαφημίσουν.