Η Μόντσα «έκλεψε» τον βαθμό από τη Λάτσιο σε ένα απολαυστικό ματς

Μόντσα - Λάτσιο

i

© PrtScr

Η Μόντσα «έκλεψε» τον βαθμό από τη Λάτσιο σε ένα απολαυστικό ματς

Sportal newsroom 20:59 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 18.05.2024

Μόντσα και Λάτσιο έμειναν ισόπαλες (2-2), στη ματσάρα της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μόντσα υποδέχτηκε τη Λάτσιο στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A και η μπίλια έκατσε στο «Χ» (2-2), σε ένα ματς που τα είχε όλα!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα της Ρώμης άνοιξε νωρίς το σκορ χάρη στο γκολ του Ιμόμπιλε. Μόλις στο 11΄, ο Ιταλός φορ πήρε το ριμπάουντ από κοντινή απόσταση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, το σκηνικό του ματς άλλαξε και οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση.

Η Μόντσα πίεσε τους φιλοξενούμενους, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τη συμπλήρωση του 75λέπτου ήρθε η ισοφάριση.

Το σύνολο του Παλαντίνο οργάνωσε εξαιρετικά την επίθεσή του από τα δεξιά, ο Μανδάς δήλωσε «παρών» και σταμάτησε εντυπωσιακά μία κεφαλιά-ψαράκι μέσα από την περιοχή, όμως στην επαναφορά ο Τζούριτς είχε εύκολο έργο για το 1-1.

Στο 83ο λεπτό, ο Βεσίνο εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος στην αντίπαλη άμυνα κι από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη Λάτσιο (1-2).

Όλα έδειχναν πως οι «Λατσιάλι» θα πανηγύριζαν ένα σημαντικό τρίποντο, όμως η Μόντσα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα και πάλι με τον Τζούριτς, ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και με μία άπιαστη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 35ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: