Ο Έμερι ενημέρωσε για την κατάσταση των Μαρτίνες και Τίλεμανς εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ουνάι Έμερι

i

PrtScr

Ο Έμερι ενημέρωσε για την κατάσταση των Μαρτίνες και Τίλεμανς εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:51 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:55 - 18.05.2024

Ο Ουνάι Έμερι έκανε update για την κατάσταση των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς εν όψει της ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μία εβδομάδα απομένει για να κριθεί οριστικά το ποιος θα πάρει το εισιτήριο του μεγάλου τελικού του Europa Conference League. Από τη μία ο Ολυμπιακός που βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην «OPAP Arena» και από την άλλη η Άστον Βίλα που ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή μετά το 4-2 της Πέμπτης (2/3).

Η τελευταία ζαριά θα παιχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκεί όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη ρεβανς (9/5), μπροστά στους χιλιάδες φίλους των Πειραιωτών που θα γεμίσουν το γήπεδο.

Μεγάλο ερωτηματικό για τους «Villans» αποτελεί τόσο η συμμετοχή του Εμιλιάνο Μαρτίνες όσο και του Γιούρι Τίλεμανς στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας μοιάζει να έχει ξεπεράσει το θέμα που είχε και όπως δήλωσε ο Ουνάι Έμερι, δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στο ματς με την Μπράιτον, για την 36η αγωνιστική της Premier League. Αυτό σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στη ρεβάνς με τους Πειραιώτες.

«Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Εάν δεν νιώσει καμία περαιτέρω ενόχληση, χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Για τον Τίλεμανς είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει τον αγώνα με την Μπράιτον, ωστόσο υπάρχει μία πιθανότητα να παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση του Βέλγου μέσου θα εκτιμάται κάθε μέρα.

«Θα έχουμε μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακού και εκείνους που απουσιάζουν. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση πριν από την Μπράιτον είναι αδύνατον να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα», είπε ο Έμερι για τον Τίλεμανς.