Ιμπόρα: «Θέλω πολύ να κατακτήσω το Conference League» (vid)
i

PrtSc

Ιμπόρα: «Θέλω πολύ να κατακτήσω το Conference League» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:02 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:28 - 18.05.2024

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε στην κάμερα του Olympiacos Tv κι αναφέρθηκε στο θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, ενώ δεν έκρυψε τη δίψα του για τη κατάκτηση του Conference League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί τον Χ-factor του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, αποτελώντας μία πολύτιμη μονάδα στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο 36χρονος Ισπανός χαφ των 4 Europa League, μίλησε στο Olympiacos TV για το ματς με την Άστον Βίλα και την προοπτική οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν στον τελικό του Conference League.

Τα δεδομένα για την «OPAP Arena» εφόσον ο Ολυμπιακός φτάσει τελικό
CONFERENCE LEAGUE

01:25 - 03.05.2024

Τα δεδομένα για την «OPAP Arena» εφόσον ο Ολυμπιακός φτάσει τελικό

Ολοένα και πιο κοντά στον τελικό του UEFA Europa Conference League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε μεγάλο «διπλό» κόντρα στην Άστον Βίλα. Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για το παιχνίδι της «OPAP Arena» εφόσον οι Πειραιώτες προκριθούν.

«Είναι κάτι που εύχομαι. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στον κόσμο που πάντα μας δίνει δύναμη και μας βοηθάει. Θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την ωραία στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ζήσω αυτή τη στιγμή. Αυτήν την ευκαιρία. Να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή μέσα στο γήπεδό μας», ανέφερε ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Όσο για τους στόχους του και τη συνέχεια υπογράμμισε πώς «από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό ήθελα να γίνω Πρωταθλητής Ελλάδας. Νομίζω αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από εμάς και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Και γιατί όχι να φτάσουμε στον τελικό. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο. Είναι ένας στόχος που έχουμε μπροστά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ όμορφο όνειρο (ο τελικός) και θέλω πολύ να το κατακτήσω».