Μοναδικός στόχος η νίκη για τον Άρη - Θέλει βαθμολογική ανάσα ο Ατρόμητος
i

©Intime

Μοναδικός στόχος η νίκη για τον Άρη - Θέλει βαθμολογική ανάσα ο Ατρόμητος

Κώστας Τσιακλής 09:12 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 05.11.2023

Άρης και Ατρόμητος συγκρούονται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Άρης έχει στόχο μόνο τη νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στις 20:15 τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους φέρει κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από δύο εντός έδρας νίκες κόντρα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός εύχεται να τριτώσει... το καλό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Άρης πάρει το τρίποντο θα προσπεράσει τη Λαμία που βρίσκεται στην 5η θέση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ίσως πιάσει τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση που θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Στα αγωνιστικά νέα ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα ποδοσφαιριστές αφού προέκυψε πρόβλημα και με τον Πάβισιτς. Οι άλλοι οκτώ που θα απουσιάσουν είναι οι Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Σαβέριο, Εμβοντό, Μάνου Γκαρσία και ο Δεληζήσης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βεστράτε, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμανοφ, Μορόν, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Για το θετικό αποτέλεσμα και τη βαθμολογική ανάσα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στη Θεσσαλονίκη με στόχο φυσικά το αποτέλεσμα που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα. Οι Περιστεριώτες πήραν την πρώτη τους νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (στο ντεμπούτο του Σάσα Ίλιτς) και βρίσκονται στην 12η θέση του πίνακα με έξι βαθμούς. Ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τουλάχιστον μια ομάδα αφού ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 17:30.

Ο Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Βέργο και στον Γιώργο Τζαβέλλα που έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη μέσα σε αυτή είναι ο Ντιρκς που επιστρέφει στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!