Γιουβέντους... κορυφής με απίθανο φινάλε κόντρα στη Μόντσα
i

© Glomex

Γιουβέντους... κορυφής με απίθανο φινάλε κόντρα στη Μόντσα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:47 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 02.12.2023

Σε ένα παιχνίδι με απίθανο φινάλε, η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μόντσα και έφτασε στην κορυφή της Serie A.

Η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Μόντσα, σε ένα ματς με απίθανο φινάλε (1-2). Με αυτόν τον τρόπο σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A και περιμένει την έκβαση των υπόλοιπων αγώνων. 

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, μόλις στο 9o λεπτό ο Κυριακόπουλος έκανε πέναλτι. Ο Έλληνας αμυντικός «γκρέμισε» τον Καμπιάσο και ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα. Από αυτή δεν μπόρεσε να σκοράρει ο Βλάχοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα εκτός. Το γκολ τελικά ήρθε από το κεφάλι του Ραμπιό, ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 στο 12ο λεπτό. 

Το δεύτερο μέρος δεν είχε σχεδόν καθόλου ευκαιρίες, με εξαίρεση το φινάλε του. Εκεί η Μόντσα έφτασε στην ισοφάριση με τον Καρμπόνι (90+1'), όμως η Γιουβέντους είχε την απάντηση. Ο Γκάτι στο 90+4' υποδέχθηκε μία μπαλιά και μέσα στην περιοχή έκανε το 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: