Ποια Φιορεντίνα; Η Μίλαν νίκησε με έναν 15χρονο στη σύνθεσή της, δίνοντας την είδηση του Σαββατοκύριακου! (vid)

Ποια Φιορεντίνα; Η Μίλαν νίκησε με έναν 15χρονο στη σύνθεσή της, δίνοντας την είδηση του Σαββατοκύριακου! (vid)

Sportal newsroom 23:47 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 25.11.2023

Η Μίλαν πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Τεό Ερναντές να αποτελεί τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης για τη 13η αγωνιστική της Serie A (1-0). Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Φραντσέσκο Καμάρντα, ο οποίος σε ηλικία 15 χρονών έκανε ντεμπούτο με τους «ροσονέρι»

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Μίλαν, η οποία πανηγύρισε τη νίκη εναντίον της Φιορεντίνα, στο ματς της 13ης αγωνιστικής της Serie A. Η επιστροφή των «ροσονέρι» στις νίκες συνοδεύτηκε με ένα σημαντικό τρίποντο, στο οποίο συνέβαλλε με τη συμμετοχή του ο 15χρονος, Φραντσέσκο Καμάρντα, που έκανε ντεμπούτο .  

To μοναδικό γκολ του αγώνα προέκυψε από τα 11 μέτρα και το έφερε ο Τεό Ερναντές (45+2'), ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα απέναντι στον Τερατσιάνο. Είχε προηγηθεί ένα άνευ αιτίας μαρκάρισμα του Παρίζι στον σκόρερ, σπρώχνοντας τον μέσα στην περιοχή. 

Στο 66' η Φιορεντίνα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καλάμπρια στο... ευαίσθητο σημείο του Παρίζι, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια. Ακολούθησε η αλλαγή του Καμάρντα στο 83ο λεπτό, με 70.000 κόσμου να τον χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά του. Στην εξέλιξή του ο αγώνας δεν επιφύλασσε άλλες εκπλήξεις και τελικά ολοκληρώθηκε με 1-0. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: