Ο Ζορζίνιο σκέφτεται την επιστροφή του στη Serie A
i

©printscreen

Ο Ζορζίνιο σκέφτεται την επιστροφή του στη Serie A

Ιάσονας Τσίλης 20:11 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 14.11.2023

Ο μέσος της Άρσεναλ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ιταλία και να αφήσει την Premier League, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Ο Ζορζίνιο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Serie A, καθώς το τρέχον συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, λήγει τον Ιούνιο. Ο 31χρονος μέσος πήρε μεταγραφή στους «κανονιέρηδες», από την Τσέλσι έναντι αμοιβής 12 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο, εξασφαλίζοντας συμβόλαιο ενάμιση έτους.

Η συνεισφορά του, ήταν εμφανής στις 14 συμμετοχές που είχε στην Premier League την περασμένη σεζόν, έχοντας βασικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα να «εκθρονίσει» την Μάντσεστερ Σίτι.

Τη φετινή χρονιά ο Ζορζίνιο, έχει αναλάβει ακόμα σημαντικότερο ρόλο, ως αρχηγός της ομάδας, εν τη απουσία του Μάρτιν Έντεγκααρντ, στα τρία τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ. Αν και το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ, περιλαμβάνει οψιόν για επέκταση, η αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του παραμένει.

Καθώς η λήξη του συμβολαίου του Ιταλού μέσου, πλησιάζει το επόμενο καλοκαίρι, το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου παραμένει αβέβαιο. Σε περίπτωση που δεν συμφωνηθούν νέοι όροι, ο Ζορζίνιο θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες και το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, ο πρώην παίκτης της Νάπολι, στην οποία πέρασε πέντε χρόνια μέχρι τη μετακόμιση του στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι το 2018, μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του στην Ιταλία.

«Είμαι πολύ σε αμφιβολία, θα ήθελα να επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Ζορζίνιο.

«Θέλω να επιστρέψω ναι, αλλά δεν ξέρω πότε, νιώθω ότι έχω ακόμα πράγματα να κάνω στην Άρσεναλ. Πάντα χρειάζεται χρόνος όταν αλλάζεις ομάδα, αλλά οι πρώτοι έξι μήνες στην Άρσεναλ δεν ήταν αρνητικοί, αντίθετα», είπε στη συνέχεια.